Framgångsrikt ledarskap med systemteori : mönster, sammanhang och nya möjligheter

Framgångsrikt ledarskap med systemteori : mönster, sammanhang och nya möjligheter - Oscar Öquist | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Oscar Öquist
DIMENSIONERA
11,78 MB
FILNAMN
Framgångsrikt ledarskap med systemteori : mönster, sammanhang och nya möjligheter.pdf
ISBN
8963381962307

BESKRIVNING

En ledare som arbetar med strukturer i stället för att lägga kraften på enskilda händelser kan öka möjligheterna att leda organisationen framåt. Ytterst handlar det om att vara närvarande och samtidigt behålla ett helikopterperspektiv.Denna bok om ledarskap bygger på systemteori – ett sätt att leda som utgår från mönster, sammanhang och nya möjligheter. Här varvas forskning med idéer, exempel och vägledning som kan göra ledarrollen lättare. Budskapet är att systemteorin vidgar synfältet, sätter problem i ett nytt ljus och leder till nya insikter. Boken vänder sig till ledare i både offentlig och privat sektor.Oscar Öquist är leg. psykolog och har lång erfarenhet av ledarutbildning och organisationsutveckling. Han har också skrivit boken Systemteori i praktiken.

Köp boken Framgångsrikt ledarskap med systemteori : mönster, sammanhang och nya möjligheter av Oscar Öquist (ISBN 9789177410935) hos Adlibris. Fri frakt.

På vår hemsida dagensintegration.se kan du läsa boken Framgångsrikt ledarskap med systemteori : mönster, sammanhang och nya möjligheter online. "Framgångsrikt ledarskap med systemteori" lägger grunden till ett nytt sätt att utöva ledarskap, ett sätt som utgår från mönster, sammanhang och ledarens uppmärksamhet. Några exempel: -Det ledaren riktar sin uppmärksamhet mot avgör till stor del hur företagskulturen blir.

RELATERADE BÖKOR