Mot ett förändrat ledarskap? - Om chefers arbete och ledarskap i ett organisationsperspektiv

Mot ett förändrat ledarskap? - Om chefers arbete och ledarskap i ett organisationsperspektiv En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
10,8 MB
FILNAMN
Mot ett förändrat ledarskap? - Om chefers arbete och ledarskap i ett organisationsperspektiv.pdf
ISBN
9950386434755

BESKRIVNING

I många sammanhang diskuteras i dag behovet av ett ledarskap som bättre kan främja medarbetares lärande och utveckling och därmed även verksamheters utveckling. Det innebär att nya krav och förväntningar riktas mot chefer i organisationer, exempelvis vad gäller förändrade arbetssätt och förändrad kompetens. Syftet med Mot ett förändrat ledarskap>/b> är att bidra till ökade kunskaper om innebörden av och förutsättningar för chefers arbete och ledarskap i organisationer, samt att problematisera och empiriskt belysa de ofta allmänt hållna föreställningar, modeller och moden som finns i normativ chefs- och ledarskapslitteratur. I bokens inledande kapitel ges först en översiktlig beskrivning av teorier och skolbildningar som tidigare dominerat ledarskapsforskningen, och därefter presenteras inriktningar som utvecklats under senare decennier. I bokens följande kapitel diskuteras några aktuella teman mer ingående, till exempel:• dilemman och utmaningar i chefers dagliga arbete • ledarskap och kön • ledning genom delaktighet • chefers arbetsmiljö och hälsa • mätningars roll i styrning och förbättringsarbete • utvecklingsinriktat ledarskap • ledarskapsutveckling.

Kom in och se andra utgåvor eller andra böcker av samma författare. I många sammanhang diskuteras i dag behovet av ett ledarskap som bättre kan främja medarbetares lärande och utveckling och därmed även verksamheters utveckling. Det innebär att nya krav och förväntningar riktas mot chefer i organisationer, exempelvis vad gäller förändrade arbetssätt och förändrad kompetens. Förändrat ledarskap : ledarskap i förändring.

Jag söker ett djupare svar på frågan om vart ledarskapet är på väg när det går mot en oviss framtid där människa och maskin kommer att leva ... Söker du efter "Mot ett förändrat ledarskap? : om chefers arbete i team- och processorganiserad verksamhet" av Henrik Kock? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan. Ledarna är Sveriges chefsorganisation med fler än 94 000 medlemmar.

RELATERADE BÖKOR