Infrastrukturguiden. Handbok i projektledning

Infrastrukturguiden. Handbok i projektledning - Magnus Brile | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Magnus Brile
DIMENSIONERA
9,39 MB
FILNAMN
Infrastrukturguiden. Handbok i projektledning.pdf
ISBN
9104114929934

BESKRIVNING

Infrastrukturguiden – handbok i projektledning beskriver hur och varför infrastrukturprojekt startas, och redogör för den generiska process som de flesta projekt går igenom. För att kunna bedriva ett projekt effektivt så krävs det å ena sidan ett gott arbetsklimat och å andra sidan ett fastställt arbetssätt – en metod att följa. Projektmodeller, metodik, lagstiftning, krav, önskemål och inte minst människor, möts i det framväxande projektet som resulterar i ny eller ombyggd infrastruktur. Läsaren får konkreta exempel och tips på vad beställare, projektledare och projektmedarbetare behöver tänka på i projektets olika skeden.Boken vänder sig till de som arbetar med infrastrukturprojekt i beställar- eller konsultrollerna men även till entreprenörer som behöver samverka med nämnda parter och ibland agerar som beställare själva. Den kan med fördel användas som eftergymnasial kurslitteratur.

168. Vad, när, hur och av vem : praktisk projektledning inom bygg-, anläggnings- och fastighetsbranschen Hans Ottosson Häftad.

Ny litteratur Samhällsbyggaren-juli 2, 2019. 0.

RELATERADE BÖKOR