HR och Lön - verksamhetsbaserad processutveckling

HR och Lön - verksamhetsbaserad processutveckling - Åsa Lovén | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Åsa Lovén
DIMENSIONERA
10,73 MB
FILNAMN
HR och Lön - verksamhetsbaserad processutveckling.pdf
ISBN
9783948146606

BESKRIVNING

När man tar saken i egna händer och gör det. Detta är den grundbok jag själv saknat så länge. Den vänder sig till dig som studerar på löne- och HRutbildningar (YH och universitet), för dig som jobbar och behöver input, för dig som kört fast i ditt tänkande kring processer och administration av HR och lön.HR och Lön är professionella stödprocesser. För utveckling via LEAN, via internt arbete eller bara för att skapa kontroll, krävs ett process-synsätt. Du får det här.Boken kan också användas som utgångspunkt för internt förbättringsarbete.

Inom bl a industri­företag, tjänste­företag, kommunala verksamheter, sjukvård och statliga organisationer har Lean i stor utsträckning kommit att bli det mest populära sättet att utveckla verksamheter och deras processer. Som HR-specialist skapar du och tillhandahåller process, aktivitetsbeskrivning och verktyg, samt agerar expert och utbildare inom ditt specialistområde. Du utnyttjar den samlade kompetensen inom Axfood i arbetet med processutveckling genom att ta in synpunkter från organisationen, analysera information och statistik och planera för ständiga förbättringar. En tydlig och effektiv HR-process är ett bra sätt att kvalitetssäkra HR-arbetet och att åstadkomma tillförlitliga leveranser.

* Statistiskt säkerställd data från SCB; undersökningen baseras på föregående kalenderår. Löneprognos för 2020: ~50 300 kr Allt om författaren Åsa Lovén.

RELATERADE BÖKOR