Virtuella Möten

Virtuella Möten - Antoni Lacinai, Micke Darmell | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Antoni Lacinai, Micke Darmell
DIMENSIONERA
5,67 MB
FILNAMN
Virtuella Möten.pdf
ISBN
6240621633256

BESKRIVNING

Många organisationer kämpar med hur de ska kommunicera och leda team som är utspridda på olika platser och ibland i olika tidszoner. Virtuella möten är en naturlig och central del av vår tids kommunikation och ledarskap.Vad skiljer då ett vanligt fysiskt möte från ett virtuellt? Vad är gemensamt? Och vad finns det för tips som hjälper dig att bli en bättre mötesledare på distans?Denna bok är uppdelad i tre delar:1. Nyttiga råd oavsett mötesform2. Konkreta tips oavsett virtuell teknik3. Konkreta tips och och frågeställningar för respektive teknisk lösning. Boken är skriven som en lättillgänglig guide med tips och frågor. Målet är att hjälpa mötesledare att skapa virtuella möten med mer energi, delaktighet och med bättre resultat.Detta är författarnas andra gemensamma bok. Den första har titeln "En massa sätt att sabba ett möte" och har också översatts till Engelska ("Make meetings work")

Utbildningen är framtagen av, och levereras med, Informators samarbetspartner Mia Liljeberg Hon har också skrivit en bok om virtuella möten. - En sak att tänka på är att digitala möten behöver tydligare mötesledarskap.

Sök i möteslistan på format - virtuellt möte för att få upp en lista med alla online-möten. Pris: 118 kr. Häftad, 2016.

RELATERADE BÖKOR