Motivera ideella - om ledarskap, människors behov och drivkrafter

Motivera ideella - om ledarskap, människors behov och drivkrafter - Aron Schoug | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Aron Schoug
DIMENSIONERA
8,53 MB
FILNAMN
Motivera ideella - om ledarskap, människors behov och drivkrafter.pdf
ISBN
8650464891714

BESKRIVNING

»Vad är det som får människor att engagera sig ideellt? Vad får vissa att stanna medan andra hoppar av? Och vilken roll kan ledarskapet spela för att stärka de ideellas engagemang?«Människors drivkrafter ser olika ut. För att öka engagemanget i den egna föreningen och organisationen gäller det att du som ledare eller förtroendevald skapar rätt förutsättningar för dem som vill engagera sig.I Motivera ideella finns användbar kunskap om människors behov och drivkrafter. Här finns också belysande exempel, reflekterande frågor och förslag på hur ni kan arbeta vidare för att nå era mål. Med rätt stöd och ledarskap kommer de ideella både att stanna och bli fler!Aron Schoug forskar i pedagogik på Stockholms universitet med särskilt intresse för civilsamhälle, ideellt arbete, demokrati och gruppkommunikation. Han är medförfattare i antologin »Förtroendevald« och sedan länge själv ideellt engagerad i flera föreningar.

Laddas ned direkt. Köp Drivkraft - Den överraskande sanningen om vad som motiverar oss av Daniel Pink på Bokus.com. Läs om Aron Schougs nya bok: Motivera ideella - om ledarskap, människors behov och drivkrafter Aron Schoug, doktorand, har ett särskilt intresse för civilsamhälle, ideellt arbete, demokrati och gruppkommunikation. Kompetens och kompetensutveckling är begrepp som på senare år kommit att användas allt flitigare inom företag, förvaltningar och utbildningsväsende.

För att kunna leda på bästa sätt måste du vara autentisk, alltså äkta och sann i förhållande till dig själv och andra. I Motivera ideella finns användbar kunskap om människors behov och drivkrafter. Här finns också belysande exempel, reflekterande frågor och förslag på hur ni kan arbeta vidare för att nå era mål.

RELATERADE BÖKOR