Smått och gott : om vetenskapliga rapporter och referensteknik

Smått och gott : om vetenskapliga rapporter och referensteknik - Pia Mattsson, Anders Örtenblad | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Pia Mattsson, Anders Örtenblad
DIMENSIONERA
3,60 MB
FILNAMN
Smått och gott : om vetenskapliga rapporter och referensteknik.pdf
ISBN
3603867392361

BESKRIVNING

Denna lilla bok ger en konkret, kortfattad och lättillgänglig introduktion till rapportskrivning och uppsatsarbete. Författarna har byggt sin framställning på frågor de fått från studenter under många års undervisning. I boken diskuterasskillnader mellan utredning och forskninglämpliga frågor att ställa i rapporter och uppsatseranvändning av teorierval av ämnehur en rapport eller uppsats kan ställas uppfeedbacktrappan - konstruktiv kritik.Boken är lämplig för kurser vid universitet och högskola.

Köp Smått och gott : om vetenskapliga rapporter och referensteknik av Pia Mattsson, Anders Örtenblad på Bokus.com. Boken har 1 läsarrecension. Pris: 174 kr.

Häftad, Svenska, 2008-08-15 (4 röster) 173. Köp.

RELATERADE BÖKOR