Framgångsrik försäljning : från bra till världsklass

Framgångsrik försäljning : från bra till världsklass - Johan Lindahl, Joakim Hedström | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Johan Lindahl, Joakim Hedström
DIMENSIONERA
3,84 MB
FILNAMN
Framgångsrik försäljning : från bra till världsklass.pdf
ISBN
6687667193378

BESKRIVNING

Vägen till beteendeförändringar går igenom att göra små förändringar i det dagliga agerandet. Du behöver prova, justera och prova igen tills du har kommit dit du önskar. Det gäller oavsett om du är ute efter att förbättra lönsamheten eller bara öka energinivån hos dig själv och eller din omgivning. Jag vill dela med mig av min syn på Framgångsrik Försäljning. Det bygger på teori, exempel och praktiska tips. Jag har tagit det många beskriver som komplicerat och förpackat det på ett enkelt sätt som är lätt att ta till sig. Boken är till för alla som har viljan att utvecklas till sitt bästa jag.

31 januari bjuder vi in till Framgångsrika Norrköping #19. Från bra till världsklass helt enkelt. Framgångsrik Försäljning är ett utbildningskoncept i bemötande, kommunikation och försäljning som utgår från beteendevetenskap.

De involverar kunden i den egna utvecklingen, sätter mål tillsammans med kunden och etablerar sitt företag som en nyckelleverantör. Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom inger hedström Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag. Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans.

RELATERADE BÖKOR