Rätt och rättfärdigande : en tematisk introduktion i allmän rättslära

Rätt och rättfärdigande : en tematisk introduktion i allmän rättslära - Christian Dahlman | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Christian Dahlman
DIMENSIONERA
5,29 MB
FILNAMN
Rätt och rättfärdigande : en tematisk introduktion i allmän rättslära.pdf
ISBN
7695714489880

BESKRIVNING

Rätten ger upphov till många principiella frågor av filosofisk natur. Vad är det för skillnad mellan rättsregler och andra sociala regler? Vad är en rättighet? Varför skall vi ha en rättsordning? Vad är det för skillnad mellan rätt och rättvisa?Frågor av detta slag har diskuterats sedan antiken, och de är lika aktuella och omstridda idag. I denna bok presenteras argument och motargument i en rättsfilosofisk debatt som fortfarande pågår. Författaren tar med läsaren i en inträngande analys där argumenten ställs mot varandra och deras hållbarhet granskas. Genom boken får läsaren insyn i betydelsefulla idédebatter och förstår hur filosofer tänker och argumenterar.Boken vänder sig i första hand till studenter på juristutbildningar men är även användbar för andra som intresserar sig för rättsfilosofi.Andra upplagan

Köp boken Rätt och rättfärdigande : en tematisk introduktion i allmän rättslära hos oss! Rätt och rättfärdigande : en tematisk introduktion i allmän rättslära - Häftad. Finns i lager, 401 kr.

Du hittar också andra böcker av författaren Christian Dahlman. Ett billigt, miljövänligt och smart sätt att köpa böcker! Vill du sälja 'Rätt och rättfärdigande : en tematisk introduktion i allmän rättslära'? // campusbokhandeln.se Sveriges största utbud av begagnad kurslitteratur Prisgaranti på begagnade böcker Hemleverans eller hämta i valfri butik Rätt och rättfärdigande : en tematisk introduktion i allmän rättslära. Rätten ger upphov till många principiella frågor av filosofisk natur.

RELATERADE BÖKOR