Kategoristyrt inköp. Lärdomar från IKEA

Kategoristyrt inköp. Lärdomar från IKEA - Magnus Carlsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Magnus Carlsson
DIMENSIONERA
12,22 MB
FILNAMN
Kategoristyrt inköp. Lärdomar från IKEA.pdf
ISBN
3938510156102

BESKRIVNING

Ny upplaga, omarbetad och utökad bl.a. med SRM - supplier relationship management. Texten beskriver inköpsprinciperna som gör det möjligt att sälja varmkorv för en femma, ett Lack-bord för en femtiolapp och kök 30 % billigare än marknadspriset. Men sättet att arbeta är inte bara hämtat från heminredning och livsmedel då Ikea även har en omfattande inköpsverksamhet av indirekta material, produktionsutrustning och tjänster. Boken bygger på 25 års erfarenhet av strategiskt inköp på Ikea och ett samarbete med Stockholms Handelshögskola samt med Kingfisher - Europas näst största bygghandel med 1.300 varuhus i 10 länder.

av Magnus Carlsson, 1958-(Bok) 2015, Svenska, För vuxna Ämne: Företagsekonomi, Inköpsorganisation, Materieladministration, Ekonomi, Näringsväsen, ... Qbkd Qz IKEA: Finns på följande bibliotek.

Lärdomar från IKEA. Published on April 12, 2019 April 12, 2019 • 37 Likes • 2 Comments.

RELATERADE BÖKOR