Rätt Bolagsrätt 2020

Rätt Bolagsrätt 2020 - Robert Sevenius | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Robert Sevenius
DIMENSIONERA
11,29 MB
FILNAMN
Rätt Bolagsrätt 2020.pdf
ISBN
8602598649071

BESKRIVNING

Rätt Bolagsrätt innehåller fler än 600 sökord inom området och förklarar bolagsrättens begrepp och struktur på ett begripligt sätt. Bolagsrättens grunder behandlas, liksom detaljerade förfaranden när det gäller att starta, styra, finansiera och avveckla bolag. Boken innehåller även mallar, illustrationer, blanketter och exempel, samt användbara tips som kan appliceras på läsarens verksamhet.Rätt Bolagsrätt 2020 är uppdaterad med de senaste bolagsrättsliga nyheterna. Exempel på nyheter är den sänkta gränsen för aktiekapital, prospektreglerna samt tips på hur du kan skydda ditt företag mot bolagskapning.Rätt Bolagsrätt är ett uppslagsverk för företagare, entreprenörer, vd:ar, ekonomichefer, styrelseledamöter, revisorer, jurister och andra som behöver lättillgänglig och heltäckande aktuell information om bolagsrätt.Rätt Bolagsrätt är skriven av Robert Sevenius, jurist och ekonom med specialisering inom företagsförvärv och bolagsstyrning.

Exempel på nyheter är den sänkta gränsen för aktie­kapital, prospekt­reglerna samt tips på hur du kan skydda ditt företag mot bolags­kapning. Rätt Bolagsrätt 2020 innehåller fler än 600 sökord inom området och förklarar bolagsrättens begrepp och struktur på ett begripligt sätt. Boken innehåller hänvisningar till relevanta lagar och regler samt rättslig praxis inom det bolagsrättsliga området. Rätt Bolagsrätt 2020; Pris: 1 260 kr 1 100 kr Beställ Personalpaketet - spara 160 kr! För dig som arbetar med löne­administration eller arbets­rättsliga frågor, men som inte hanterar löpande bokföring, bokslut eller deklarationer.

Skatter och betalningssvårigheter 16 juni 2020 Åtgärder i en lågkonjunktur. Syftet med kursen är att ge deltagarna en uppfattning om vad som kan göras planeringsmässigt sett, processuellt sett och förhandlingsmässigt sett beträffande betalningssvårigheter som beror på skatteproblem och som blir mer kännbara i den pågående lågkonjunkturen. Redovisa Rätt 2020 är ett uppslagsverk för alla som sköter löpande bokföring, upprättar årsbokslut eller årsredovisning för såväl små enmansföretag som stora börsföretag. Välj ditt yrkesområde och sök bland hundratals utbildningar.

RELATERADE BÖKOR