Entreprenörskap - att se och handla på möjligheter

Entreprenörskap - att se och handla på möjligheter - Nils Nilsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Nils Nilsson
DIMENSIONERA
6,66 MB
FILNAMN
Entreprenörskap - att se och handla på möjligheter.pdf
ISBN
3942350064344

BESKRIVNING

Entreprenörernas tid är nu! Eftersom deras förmåga att fördomsfritt, och med gott omdöme, se och handla på möjligheter kan vara den kompetens som vårt globala och digitala samhälle nu mest behöver. Detta är bokens utgångspunkt.Läs merLäsaren får här en fyllig förståelse av fenomenet och ämnet entreprenörskap och samtidigt verktygen för att faktiskt "komma i görning" - handlingskompetensen. Just möjligheten - entreprenörskapets stora gåta - behandlas med särskild omsorg, vilket är ovanligt för en kursbok i ämnet.Boken inleds med en historisk och begreppsmässigt inbäddande introduktion och går sedan på djupet med ämnets kärnkomponenter - miljön, människan, möjligheten och processen. Läsaren lotsas framåt genom den underliggande och bärande idén om att dessa komponenter hänger ihop och går att förstå som en helhet. I bokens senare kapitel tas möjligheten närmare ett förverkligande genom verktyg och tekniker som överbryggar "knowing and doing". Här ingår en genomgång av affärsmodellen och dess finansiella ABC. Läsaren får ta del av konkreta, ofta svenska exempel som är lätta att identifiera sig med och får dessutom följa ett engagerande praktikfall som återkommer i olika kapitel.Entreprenörskap riktar sig till studenter på alla utbildningar/kurser i entreprenörskap och kräver inga specialkunskaper i företagsekonomi.Om författarnaNils Nilsson är ekonomie doktor och har som vicerektor på Linnéuniversitetet utvecklat och drivit projektet "Det Entreprenöriella Universitetet", där tusentals studenter från olika discipliner fått insikt och träning i de entreprenöriella kompetenserna.

Köp boken Entreprenörskap - att se och handla på möjligheter hos oss! Entreprenörernas tid är nu! Eftersom deras förmåga att fördomsfritt, och med gott omdöme, se och handla på möjligheter kan vara den kompetens som vårt globala och digitala samhälle nu mest behöver. Detta är bokens utgångspunkt.

Det innebär att vi driver förändring, är målinriktade och vågar utmana. Vi är öppna för nya intryck, vill ständigt utvecklas och brinner för att skapa möjligheter och förverkliga idéer. i entreprenörskap bidra till att unga utvecklar kunskaper som krävs för att starta och driva företag.

RELATERADE BÖKOR