Fastighetstransaktioner i praktiken

Fastighetstransaktioner i praktiken - Nils Larsson, Assur Badur, Ulf Jensen, Stieg Synnergren | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Nils Larsson, Assur Badur, Ulf Jensen, Stieg Synnergren
DIMENSIONERA
8,55 MB
FILNAMN
Fastighetstransaktioner i praktiken.pdf
ISBN
7885937438505

BESKRIVNING

Denna handbok behandlar formerna för fastighetstransaktioner:• Fastighetsöverlåtelse• Fastighetsöverlåtelse genom bolagsförvärv• Fastighetsreglering• KlyvningFastighetstransaktioner i praktiken ger en samlad presentation av samtliga transaktionsformer och redovisar dessa ur ett praktiskt perspektiv. I ett inledande avsnitt redovisas de regler för fast egendom, rättigheter i fastighet, byggrätter m.m. som är väsentliga att känna till för att kunna bedöma en fastighets möjliga användning och värde.Boken behandlar vidare finansieringsfrågor, den lagstiftning som är aktuell vid en kontroll av en fastighet och dess belastningar samt innehåller en allmän genomgång av hur en due diligence genomförs. Grundläggande besked ges även om transaktioner av särskilda rättigheter till en fastighet, såsom lokalhyresavtal.Fastighetstransaktioner i praktiken är en koncentrerad handledning för advokater, mäklare och andra som arbetar med fastighetstransaktioner. Boken beskriver ur ett praktiskt perspektiv ett stort antal frågor som ”säljare och köpare” ställs inför och ger även besked till ledning för val av transaktionsform.

6-7 oktober 2020. Penningtvätt i teori och praktik.

Pris: 557 kr + moms Lägg till i din varukorg. Snabb ... Fastighetstransaktioner i praktiken av Nils Larsson, Assur Badur, Ulf Jensen, Stieg Synnergren.

RELATERADE BÖKOR