Byggjuridik i praktiken

Byggjuridik i praktiken - Åke Rådberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Åke Rådberg
DIMENSIONERA
11,6 MB
FILNAMN
Byggjuridik i praktiken.pdf
ISBN
6872612035264

BESKRIVNING

Att bygga är en tidskrävande och komplicerad process som omfattar tre steg: planering, projektering och byggande. Det går inte att bygga om man inte har tillgång till mark, och det går inte att sätta spaden i marken om man inte dessförinnan har projekterat det som ska byggas. Alla tre stegen är kringgärdade av lagar och bestämmelser, och därför krävs kunskap om dessa regler för att uppnå ett bra slutresultat.?Byggjuridik i praktiken är skriven utifrån ett kronologiskt perspektiv – från grus till hus – vilket gör boken till en unik helhetssamman­fattning av bestämmelserna inom byggområdet. I denna tredje upplaga har lagstiftningen uppdaterats fram till halvårsskiftet 2017 och en rad nya rättsfall har tillkommit.?Boken vänder sig till byggherrar, entreprenörer och studenter inom samhällsbyggnadsområdet, och till alla andra som har intresse av byggprocessen.

Vi har därför gått igenom våra rutiner för behandling av personuppgifter, samt uppdaterat vår personuppgiftspolicy. Preliminär lista över kurslitteratur och kursmaterial: Deli Robert, Kommersiell byggjuridik i praktiken, 2012 Samuelsson Per, Entreprenadavtal. Särskilt om ändrade förhållanden, 2011 200 frågor och svar om entreprenadjuridik, Svensk byggtjänst, 2016 Artikelkompendium Rättsfalls- och materialkompendium Standardavtal Kommersiella entreprenadavtal i praktiken beskriver innehållet i och tillämpningen av entreprenadjuridiken ur ett praktiskt perspektiv.

I boken belyses ett flertal juridiska områden som har stor praktisk betydelse för parterna i ett entreprenadavtal men som ... Byggjuridik i praktiken. Utg 3.

RELATERADE BÖKOR