Ledarskap på apstadiet : Evolution för chefer och ledare

Ledarskap på apstadiet : Evolution för chefer och ledare - Tommy Lundberg, Ola Berggren | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Tommy Lundberg, Ola Berggren
DIMENSIONERA
10,28 MB
FILNAMN
Ledarskap på apstadiet : Evolution för chefer och ledare.pdf
ISBN
9574868580521

BESKRIVNING

Ska chefen bete sig som en apa för att bli en bättre ledare? Ja, svarar Tommy Lundberg och Ola Berggren. Efter att ha studerat apflocken i Furuviksparken och dess ledare Santino, påstår de att vi människor har en hel del att lära av våra närmaste släktingar när det gäller att skapa ett mänskligare ledarskap på våra arbetsplatser. Ledarskap på apstadiet tar oss med på en hisnande resa från Afrikas djungler till vårt moderna informationssamhälle, från den ursprungliga jakten på föda till den ständiga jakten på pengar, från regnskogen till arbetsplatser, möteslokaler och styrelserum. Primatforskning blandas med kognitiva studier och ekonomisk forskning, egna erfarenheter, tankar, idéer och slutsatser. Ledarskap på apstadiet är en bok som ger ordet släktforskning en ny, intressant innebörd. Åtminstone för alla chefer som vill få bättre förståelse för varför deras medarbetare beter sig som de gör. Och hur de själva ska kunna bli bättre i sina roller som gruppens ledare. TOMMY LUNDBERG arbetar som kommunikationskonsult, författare och föreläsare kring ledarskap och medarbetarskap. Han har tidigare bl.a. skrivit Ledarskap på sandlådenivå tillsammans med Ola Berggren, medarbetarboken Skulle du vilja jobba med dig? och Motivationskoden. OLA BERGGREN (1958-2019) var författare, beteendevetare och mental coach. Han ägnade sin karriär åt att utveckla individer, verksamheter, idrottare och bygga positiva arbetsplatser.  Boken är en vitamininjektion för mitt ledarskap. Den innehåller väldigt många bra tankar och idéer och tankeväckande kopplingar till våra närmaste släktingar. Att den är lättläst och rolig gör inte saken sämre. Jag läste den ganska snabbt, men den lämnar reflektioner att bära med sig länge. (Rickard Zetterberg, koncernchef S-Group)

King James Version (KJV el AV) New International Version (NIV) New Revised Standard Version (NRSV) Other Translations; Childrens' Bibles in English; Biblar andra språk; Bibelstudium; Bibelns grundtexter & bibliska språkstudier; Bibelvetenskap; GT exegetik; GT kommentarer ... Ledarskap på apstadiet : evolution för chefer och ledare är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Tommy Lundberg.

Köp boken Ledarskap på apstadiet : Evolution för chefer och ledare av Tommy Lundberg, Ola Berggren (ISBN 9789187905704) hos Adlibris. Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans.

RELATERADE BÖKOR