Affärsjurist : en bok om yrket

Affärsjurist : en bok om yrket - Ulf Ohrling | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ulf Ohrling
DIMENSIONERA
11,64 MB
FILNAMN
Affärsjurist : en bok om yrket.pdf
ISBN
7419725688211

BESKRIVNING

Det här en bok som riktar sig till jurister som är i början av sin yrkeskarriär. Den behandlar utifrån författarens personliga erfarenheter många aspekter av yrket som i regel inte lärs ut på juristutbildningen. I boken får du insikter om livet på advokatbyrå, konkreta tips kring förhandlingar, hur man skriver avtal och promemorior, tänker strategiskt vid tvister samt hanterar klienter.Vidare får du ta del av en hel del lärdomar inom en rad andra relevanta områden baserade på författarens praktiska erfarenheter som affärsjurist under en period av drygt 30 år.Ulf Ohrling, som nu har avslutat sin advokatkarriär, har varit mångårig delägare hos Vinge och Mannheimer Swartling. Genom boken önskar han ge tillbaka lite till det yrke som han älskat så mycket. Ulf är sedan 2004 verksam i Kina och är baserad i Hongkong där han sedan 2019 bedriver konsultverksamhet genom Ohrling Advisory Ltd.

Köp boken Affärsjurist : en bok om yrket av Ulf Ohrling (ISBN 9789172237759) hos Adlibris. Fri frakt.

När du läst denna bok, kommer det att underlätta ditt VVS-arbete, och du har en uppsjö med fiffiga sätt att lösa problem som kan dyka upp under arbetet. Passar utmärkt för dom nya i branschen eller som en rolig present till en rörmokare. Advokat - är en skyddad titel.

RELATERADE BÖKOR