Integrerad verksamhetsstyrning

Integrerad verksamhetsstyrning - Ulf Johanson, Matti Skoog | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ulf Johanson, Matti Skoog
DIMENSIONERA
9,51 MB
FILNAMN
Integrerad verksamhetsstyrning.pdf
ISBN
5204951098997

BESKRIVNING

Den traditionella ekonomistyrningen behöver vidgas till Integrerad verksamhetsstyrning! Mätning, kontroll och ordning och reda är viktigt, men den integrerade verksamhetsstyrningens primära roll är av kommunikativ och pedagogisk art. Det vill säga syftet är att främja förståelse och mobilisera framtida handling.? Med hjälp av begreppet integrerad verksamhetsstyrning betonar författarna vikten av att:? • integrera rapportering, såväl intern som extern, med ledning • verksamhetens grundläggande idé eller ideal ständigt sätts i direkt relation med organisationens strategier och mål, men också med stödjande processer som t.ex. belönings- och ansvarsprocesser • återkommande reflektera för att förstå hur styrningen kan utvecklas.? I boken presenteras en modell för analys av verksamhetsstyrningen som både baseras på teoretiska utgångspunkter och på praktiska erfarenheter.

... Tillsammans med kollegorna Ulf Johanson och Roland Almqvist, har han utvecklat en modell som ska främja integrerad verksamhetsstyrning.

| Adlibris Den traditionella ekonomistyrningen behöver vidgas till Integrerad verksamhetsstyrning! Mätning, kontroll och ordning och reda är viktigt, men den integrerade verksamhetsstyrningens primära roll är av kommunikativ och pedagogisk art. Det vill säga syftet är att främja förståelse och mobilisera framtida handling.

RELATERADE BÖKOR