Linjär programmering : övningar i Excel och LINGO

Linjär programmering : övningar i Excel och LINGO - Björn Lantz | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Björn Lantz
DIMENSIONERA
6,79 MB
FILNAMN
Linjär programmering : övningar i Excel och LINGO.pdf
ISBN
5067216949065

BESKRIVNING

Denna övningsbok i linjär programmering är främst utformad för att kunna användas tillsammans med huvudboken Linjär programmering – för industriell ekonomi, där man kan fördjupa sig kring den logik som används vid uppbyggnad av LP-modeller. För att lösa modeller används Excel och LINGO, två av de mest spridda programmen för ändamålet. Av pedagogiska skäl hanteras uppgifterna med LINGO i den fysiska boken, men i samtliga fall finns Exclösningar som enkelt kan laddas ner från studentlitteratur.se/39905. Boken innehåller också en kort introduktion till hur LP-modeller kan lösas såväl med Excel som med LINGO.

| Adlibris Feedback och support Om du har frågor, behöver hjälp, hittar en bugg eller vill ge feedback kan du göra det här nedan. Du når oss också direkt per e-post [email protected] eller via telefon 031-772 3744. För att lösa modeller används Excel och LINGO, två av de mest spridda programmen för ändamålet.

... Du har sökt efter Ladda Ner Studentlitteratur och vår matchningsalgoritm har automatiskt personaliserat och modifierat detta resultat för att du enklare och snabbare ska hitta rätt produkt. torsdag, 21 maj 2020.

RELATERADE BÖKOR