Juridik för byggingenjörer - Byggentreprenad- och konsultavtal

Juridik för byggingenjörer - Byggentreprenad- och konsultavtal - Kamill Szeker | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kamill Szeker
DIMENSIONERA
12,74 MB
FILNAMN
Juridik för byggingenjörer - Byggentreprenad- och konsultavtal.pdf
ISBN
1151887023983

BESKRIVNING

Boken ger en översikt över allmänna bestämmelser, gällande branschdokument och författningar som kan vara relevanta i ett byggprojekt. Den beskriver även byggsektorns olika standardavtal och ger de kunskaper som krävs för att se helheten och sambandet mellan dessa dokument.Juridik för byggingenjörer inleds med rättsorientering inklusive relevanta författningar, följt av upphandling och de nya upphandlingslagarna, byggprocessen, förfrågningsunderlag och kontraktshandlingar med redogörelse av olika ansvars-, entreprenad-, ersättnings- och uppdragsformer. Boken avslutas med en sammanställning av de allmänna bestämmelser som gäller inom branschen.Syftet med boken är att ge en orienterande och samlad överblick över allmänna bestämmelser samt författningar och branschspecifika dokument vilka kan vara tillämpliga i samband med byggentreprenad- och konsultavtalens ingående och genomförande.Boken riktar sig till yrkesverksamma i byggbranschen samt till studenter på byggutbildningar vid universitet, högskolor samt yrkeshögskolor.

Träffa våra arkitekter & byggingenjörer. Husbyggarträff , Stockholm, höst 2020 "Juridik för byggingenjörer : entreprenad- och konsultavtal" af Szeker Kamill - Hæftet bog (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet).

Avtalen teckans mellan beställare och utförare eller leverantör av en tjänst. Juridik för byggingenjörer. Entreprenad- och konsultavtal.

RELATERADE BÖKOR