Målinriktad projektstyrning

Målinriktad projektstyrning - Erling S Andersen, Kristoffer V Grude, Tor Haug | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Erling S Andersen, Kristoffer V Grude, Tor Haug
DIMENSIONERA
12,40 MB
FILNAMN
Målinriktad projektstyrning.pdf
ISBN
5250352137482

BESKRIVNING

Målinriktad projektstyrning ger läsaren verktyg som möjliggör nya ­perspektiv på projektstyrning. Metoden har utvecklats och förfinats under mer än 20 år av författarna och företag som ­framgångsrikt ­praktiserat arbetssättet.Bokens fokus ligger på pso-projekt vilket står för person-, system- och organisationsutvecklingsprojekt. Det är projekt där både något ­tekniskt (ett ”system”) och personer och organisationen ska utvecklas. Målinriktad projektstyrning är både en filosofi och en komplett metod för styrning av ett projekt, med bra IT-stöd. Metoden omfattar hjälpmedel och arbetssätt som underlättar målstyrningen.Denna fjärde svenska upplaga av boken har utökats med ett ­separat kapitel om ekonomisk styrning, där styrningen och ­ansvaret i ­projektet är knutet till milstolparna.Boken vänder sig till såväl projektledare och projektdeltagare som ­studenter och kräver inga förkunskaper inom projektstyrning. Fjärde upplagan

Förbättra sökningen med hjälp av filtren: Medietyp. Bok (3) Författare.

Metoden omfattar hjälpmedel och arbetssätt som underlättar målstyrningen. Denna fjärde svenska upplaga av boken har utökats med ett ­separat kapitel om ekonomisk styrning, där styrningen och ­ansvaret i ­projektet är knutet till milstolparna. Målinriktad projektstyrning är både en filosofi och en komplett metod för styrning av ett projekt, med bra IT-stöd.

RELATERADE BÖKOR