Minilagbok för människor med funktionsnedsättning och deras anhöriga

Minilagbok för människor med funktionsnedsättning och deras anhöriga - Olle Vejde | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Olle Vejde
DIMENSIONERA
5,36 MB
FILNAMN
Minilagbok för människor med funktionsnedsättning och deras anhöriga.pdf
ISBN
7451214628526

BESKRIVNING

En juridisk handledning, tänkt för den som själv har en funktionsmedsättning eller har en närstående eller vän med sådan nedsättning eller är ett ombud eller annan viktig kontaktperson. Boken riktar sig också till anhöriga till personer med funktionsnedsättning.Det går att gratis läsa de 32 första sidorna genom att gå till ollevejde.se/fnedsatt1-32.pdf.

Finns i lager, 226 kr. Information från förlaget Minilagbok för människor med funktionsnedsättning och deras anhöriga / [Olle Vejde, Lena Olofsson].

(Relevanta delar) ... Skolverket (2014) Allmänna råd för arbete med extra anpassningar, särskilt stöd och åtgärdsprogram.

RELATERADE BÖKOR