Att hantera misskötsel : handbok för chefer

Att hantera misskötsel : handbok för chefer - Georg Frick | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Georg Frick
DIMENSIONERA
7,94 MB
FILNAMN
Att hantera misskötsel : handbok för chefer.pdf
ISBN
2716002007127

BESKRIVNING

Hur hanterar man anställda som slarvar med arbetstiderna, har allvarliga problem med att samarbeta eller är onyktra på arbetstid?De flesta chefer tvingas förr eller senare att hantera medarbetare som missköter sig. Den här boken visar vad du kan, och bör göra i förebyggande syfte. Boken visar också hur du bör agera när misskötseln väl är ett faktum. Här får du svar på de mest angelägna frågorna: Vad är arbetsrättslig misskötsel vs. moralisk misskötsel? När finns det grund för uppsägning eller avsked? Vad innebär arbetsgivarens omplaceringsskyldighet? Hur hanterar man medarbetare som är sjuka? Vilka rättigheter och skyldigheter har man som arbetsgivare?Med den här boken i handen kan du undvika de vanligaste fallgroparna och öka dina chanser att göra rätt från början.Detta är den andra och reviderade upplagan.

Kompetensutveckling som förändrar stora och små världar. De flesta chefer konfronteras någon gång med att en medarbetare missköter sitt jobb, menar Georg Frick, arbetsrättsspecialist och författare till Att hantera misskötsel - handbok för chefer. Hans råd är att alltid börja med ett samtal. 2019, Häftad.

Att raka en zebra bok Håkan Lindgren pdf. Bageriet : bröd, bakverk & kakor Petrus Jakobsson pdf.

RELATERADE BÖKOR