Beslutspyramiden - Stegen till bättre beslut

Beslutspyramiden - Stegen till bättre beslut - Ari & Mona Riabacke | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ari & Mona Riabacke
DIMENSIONERA
8,87 MB
FILNAMN
Beslutspyramiden - Stegen till bättre beslut.pdf
ISBN
6550975988999

BESKRIVNING

Hur kommer det sig t.ex. att många av oss lägger mer tid på val av elleverantör än val av livspartner? På vilka grunder fattar vi beslut, vad är det som styr oss och framförallt - hur kan vi göra det bättre? Med denna bok vill vi öka kunskapen om hur vi fungerar, vad som påverkar oss när vi fattar beslut och därigenom hjälpa er att fatta klokare beslut, göra bättre affärer och leva de liv ni önskar. Boken nominerades till bästa HR-bok 2014 av Personal & Ledarskap.

Att hävda att Ari Riabacke är en av Sveriges främsta experter på hur man fattar beslut är inte att överdriva. Han har forskat och till och med doktorerat i ämnet.

Finns i lager. Köp Beslutspyramiden - Stegen till bättre beslut av Ari & Mona Riabacke på Bokus.com. Beslutspyramiden - Stegen till bättre beslut.

RELATERADE BÖKOR