Från ord till handling : framgångsrikt förändringsarbete med OBM

Från ord till handling : framgångsrikt förändringsarbete med OBM - Martin Carlström | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Martin Carlström
DIMENSIONERA
12,57 MB
FILNAMN
Från ord till handling : framgångsrikt förändringsarbete med OBM.pdf
ISBN
4466963191962

BESKRIVNING

Lyckade förändringsprojekt engagerar chefer och medarbetare att förändra beteenden. Nyckeln till framgång ligger i att skapa delaktighet och motivation för beteendeförändringar. Mindre väl genomförda förändringsprojekt leder inte bara till uteblivna resultat utan riskerar att ge upphov till ohälsa, i form av stress och frustration.OBM (organizational behavior management) är en metod som utgår från psykologisk vetenskap kring motivation och beteende, och som handlar om att systematiskt genomföra förändringar i organisationer. Boken introducerar läsaren för OBM och inlärningspsykologi, som är den bakomliggande, vetenskapliga psykologiska teorin. På ett metodiskt sätt presenteras hur förändringsarbetet kan ledas från vision till långsiktigt hållbara resultat. Konkreta beteenden står i fokus från ledning till operativ nivå.Från ord till handling vänder sig till personer i organisationer som förväntas leda förändringsarbeten, stora som små: chefer som vill införa nya arbetssätt i sina team företagsledningar som står inför omorganiseringar externa eller interna konsulter som leder projekt kring utveckling av organisationskultur HR-personal som vill arbeta med förbättringar av arbetsmiljön studenter inom områden som PA, management och organisationspsykologi.

Till toppen av sidan ... Den första boken på svenska kom 2009, OBM Ledarskapets psykologi, året efter kom Beteendeanalys i organisationer : handbok i OBM och Beteende : länken till strategiska resultat. Fler böcker på svenska är OBM i praktiken : förändra beteenden och nå resultat i organisationer, Från ord till handling : framgångsrikt förändringsarbete med OBM, OBM-boken Psykologi för ledare. Från ord till handling : framgångsrikt förändringsarbete med OBM Martin Carlström ...

... Ett framgångsrikt sätt att arbeta med och utvärdera värderingsarbeten är att HR, ...

RELATERADE BÖKOR