Aktiebolag

Aktiebolag - Björn Lundén, Ulf Bokelund Svensson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Björn Lundén, Ulf Bokelund Svensson
DIMENSIONERA
7,91 MB
FILNAMN
Aktiebolag.pdf
ISBN
6973809317072

BESKRIVNING

AKTIEBOLAG är en utförlig handbok där du hittar allt du behöver veta om skatt, ekonomi och juridik för både aktiebolaget och dig som ägare.Boken är heltäckande och därför lämplig för alla som vill veta hur ett aktiebolag fungerar. Många förklarande exempel hjälper dig att förstå både skattereglerna och juridiken kring bolagsstämma, bolagsordning, firmateckning, mm.Du får en utförlig genomgång av reglerna för utdelning och kapitalvinst i fåmansbolag (3:12-reglerna).

Ett aktiebolag blir en juridisk person när det registreras hos Bolagsverket. När du startar ett aktiebolag måste du sätta in 25 000 kronor eller saker värda 25 000 kronor i företaget. Aktiebolag är en ursprungligen engelsk bolagsform Public limited company (PLC) som utmärks av att ägarna saknar personligt ansvar för företagets förbindelser, att antalet delägare är obegränsat samt att det krävs ett signifikant insatskapital, så kallat aktiekapital..

Det finns självklart hur mycket som helst att skriva om detta ämne så se inte ... Aktiebolag är bra om man har anställd personal. Vid bolagsförsäljning har aktiebolag fördelaktigare skatteregler.

RELATERADE BÖKOR