Cirkulärt ledarskap : får förändring att hända och chefen att hålla

Cirkulärt ledarskap : får förändring att hända och chefen att hålla - Frida Lundh | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Frida Lundh
DIMENSIONERA
6,87 MB
FILNAMN
Cirkulärt ledarskap : får förändring att hända och chefen att hålla.pdf
ISBN
4286971035460

BESKRIVNING

Cirkulärt ledarskap är en bok för dig som vill jobba smartare - inte mer. Den handlar om hållbar, framgångsrik förändringsledning – kort sagt hur man får saker att hända utan att köra slut på sig själv.Läs merOm hur man etablerar strategier för att behålla fokus på det som är viktigt och ständigt fylla på med ny energi. Och om hur man står stadig i sig själv och i sitt ledarskap även när det blåser som värst.Om författarnaFrida Lundh har lång erfarenhet på ledande positioner inom internationella mediekoncerner och har bland annat varit försäljningsdirektör inom Schibsted-koncernen och vd för mediebyrån PHD. Hon är idag verksam som senior rådgivare på konsultbolaget Curamando och som utbildare och föreläsare.

I sina föreläsningar delar hon sin erfarenhet som förändringsledare genom mediebranschens tuffa digitala transformation. Aktuell med boken Cirkulärt ledarskap. Cirkulärt ledarskap : får förändring att hända och chefen att hålla av Frida Lundh inbunden, 2018, Svenska, ISBN 9789147127795.

Då syftar vi på att ta hand om vår planet och inte göra av med mer resurser än vi har. Tidigare i år kom hon ut med boken Cirkulärt ledarskap - få förändring att hända och chefen att hålla. Gör inte av med mer än du har Allt fler talar om cirkulär ekonomi.

RELATERADE BÖKOR