Bemanningens ekonomi - om personal, ekonomi och ansvar förr och nu

Bemanningens ekonomi - om personal, ekonomi och ansvar förr och nu - Paula Liukkonen | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Paula Liukkonen
DIMENSIONERA
4,18 MB
FILNAMN
Bemanningens ekonomi - om personal, ekonomi och ansvar förr och nu.pdf
ISBN
8971240262153

BESKRIVNING

Vart är vi på väg med sättet att bemanna arbetet?Klarar vi utmaningarna och skapar vi förutsättningar för framtiden? Det som inte är begripligt och påverkbart skapar frustration och passivitet. Att tillsammans skapa en bemanning som är hanterbar och möjlig att påverka, att ifrågasätta och förändra när något inte fungerar och måste göras bättre, är en utmaning. Min ambition med denna bok är att skapa engagemang och vilja att påverka arbetets utformning genom satsningar på bättre bemanningsredovisning. En redovisning som underlättar dialogen om arbetet och dess villkor.

Se exempelvis www.paula-liukkonen.se. Pris: 179 kr. Häftad, 2010.

| Adlibris Bemanningens ekonomi - om personal, ekonomi och ansvar förr och nu (Inbunden, 2006) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 5 butiker SPARA på ditt inköp nu! Bemanningens ekonomi - om personal, ekonomi och ansvar förr och nu - Inbunden. Finns i lager, 370 kr.

RELATERADE BÖKOR