När allt står på spel - Erfarenheter från framgångsrik mästerskapscoaching

När allt står på spel - Erfarenheter från framgångsrik mästerskapscoaching - Carl-Axel Hageskog, Per Gerrevall | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Carl-Axel Hageskog, Per Gerrevall
DIMENSIONERA
8,20 MB
FILNAMN
När allt står på spel - Erfarenheter från framgångsrik mästerskapscoaching.pdf
ISBN
9890562904927

BESKRIVNING

Den här boken behandlar framgångsrik coaching inom elitidrotten. Syftet är att fånga in vad som karakteriserar framgångsrik mästerskaps­coaching såväl långsiktigt – i utvecklingsarbetet mellan mästerskapen – som kortsiktigt – i prestationsfasen under mästerskapen. Författarna diskuterar även vilket kunnande de framgångsrika coacherna utvecklat genom sina erfarenheter.Boken baseras på samtal med 19 av de mest framgångsrika coacherna inom svensk och norsk elitidrott. Coacherna representerar olika idrotter och tidsepoker, men har det gemensamt att de varit framgångsrika över tid och bidragit till ett stort antal mästerskapsmedaljer vid de stora internationella tävlingarna (OS, VM, EM, Davis Cup, etc.). Alla med ett intresse för idrott och ledarskap i mästarklass kan finna glädje i denna bok, men den vänder sig särskilt till verksamma ledare, tränare eller coacher på olika nivåer inom idrottsrörelsen samt till universitetsutbildningar inom sports management. Den kan även användas som litteratur i idrottens ledarutbildningar och som diskussionsunderlag för studiecirklar, workshops eller dylikt.

Se filmen på Youtube. Mässor är ett fantastiskt tillfälle att träffa kunder och blivande kunder, sälja och sprida sitt varumärke. Här är allt du behöver veta om montern, bemanningen, marknadsföringen, målsättningen och kundkontakten efteråt.

Nu har han samlat sin egen och en rad andra namnkunniga coachers kunskap i den nya boken När allt står på spel - erfarenheter från framgångsrik mästerskapscoaching, utgiven av Studentlitteratur. Pris: 350 kr. häftad, 2019.

RELATERADE BÖKOR