Praktisk skadeståndsbedömning

Praktisk skadeståndsbedömning - Marcus Radetzki | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Marcus Radetzki
DIMENSIONERA
4,10 MB
FILNAMN
Praktisk skadeståndsbedömning.pdf
ISBN
6104769179649

BESKRIVNING

I Praktisk skadeståndsbedömning ger författaren en överblick över skadeståndsrättens olika problemområden och det skadeståndsrättsliga regelverket. Dessutom får läsaren en grundläggande kunskap om tillvägagångssättet vid skadeståndsbedömning i konkreta fall.Framställningen, som är uppbyggd kring en modell för praktisk skadeståndsbedömning, är i första hand avsedd för läsare utan förkunskaper rörande det skadeståndsrättsliga regelverket. Bokens övergripande karaktär och dess klara inriktning mot metodiken vid praktisk skadeståndsrättslig problemlösning medför emellertid att den likväl kan nyttjas vid fördjupade studier i skadeståndsrätt. Den kan också användas av jurister och andra befattningshavare med behov av ett säkrare handlag vid skadereglering på skadeståndsrättslig grund.Den här fjärde upplagan är uppdaterad med hänsyn till lagändringar och nytillkommen rättspraxis.Praktisk skadeståndsbedömning ges ut i samarbete med IFU, en del av Executive Education vid Handelshögskolan i Stockholm.

Förlag: Studentlitteratur ... Praktisk skadeståndsbedömning. diva-portal.org.

Med stöd av en beprövad steg för steg modell för praktisk skadeståndsbedömning genomför vi praktiska övningar med sikte på såväl teknisk som ekonomisk och juridisk konsultation. I Praktisk skadeståndsbedömning ger författaren en överblick över skadeståndsrättens olika problemområden och det skadeståndsrättsliga regelverket. Dessutom får läsaren en grundläggande kunskap om tillvägagångssättet vid skadeståndsbedömning i konkreta fall.Framställningen, som är uppbyggd kring en modell för praktisk Arbetet resulterade i en kortfattad översiktsbok med titeln Praktisk skadeståndsbedömning (nr 7 i publikationsförteckningen).

RELATERADE BÖKOR