Bästsäljaren ; Handbok till Bästsäljaren (paket)

Bästsäljaren ; Handbok till Bästsäljaren (paket) - Erik Ullsten | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Erik Ullsten
DIMENSIONERA
7,71 MB
FILNAMN
Bästsäljaren ; Handbok till Bästsäljaren (paket).pdf
ISBN
8179071906617

BESKRIVNING

Bokpaket: En inspirationsbok samt en Handbok i försäljning! De bästa säljarna säljer för minst 40 % mer än genomsnittet.Vill du veta hur det gör? Läs boken Bästsäljaren.Författaren till böckerna, Erik Ullsten, säljstrateg och även rådgivare till President Barack Obama, har under femton års tid tränat och intervjuat de mest framgångsrika och lönsamma säljarna i Norden. Under dessa år har han intresserat sig för varför de bästa säljer för minst 40 % mer än genomsnittet. I boken Bästsäljaren avslöjar Erik hur de gör.Här får du chansen att ta del av toppsäljarnas bästa råd som du direkt kan omsätta i praktiken.Den innehåller drygt hundra konkreta och resultatorienterade råd och möjligheter att forma en egen plan som visar hur du kan öka din lönsamhet och fördubbla din försäljning.Handboken är ett komplement till Bästsäljaren och är till för dig som är ledare/ försäljningschef att tilllsammans med boken Bästsäljaren leda och utveckla dina säljare. Dessa 2 böcker hjälper dig stegvis att ta din försäljning till nästa nivå! "Lätt bästa säljboken på svenska hittills. Inspirerar till att göra affärer".Per Hederström, vd Breitling.

219 kr Ginza: Nätmobbning - Handbok För Skolan. 309 kr Ginza.

Inspirerar till att göra affärer". Handboken är ett komplement till Bästsäljaren och är till för dig som är ledare/ försäljningschef att tilllsammans med boken Bästsäljaren leda och utveckla dina säljare. Dessa 2 böcker hjälper dig stegvis att ta din försäljning till nästa nivå! 'Lätt bästa säljboken på svenska hittills.

RELATERADE BÖKOR