Träffsäkra investeringar i startups : Stegvisa objekturval, Due Diligence,

Träffsäkra investeringar i startups : Stegvisa objekturval, Due Diligence, - Lennart Ohlsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lennart Ohlsson
DIMENSIONERA
5,51 MB
FILNAMN
Träffsäkra investeringar i startups : Stegvisa objekturval, Due Diligence,.pdf
ISBN
5385080594592

BESKRIVNING

Nyckeln till att välja ut attraktiva startups och sedan om ett antal år få en väl risk-kompenserad avkastning är att ha hög kvalitet i alla steg i den process som startar med objektgenerering och slutar med exit. Denna process kan liknas vid en lång kedja av länkar. Dess sämsta länk avgör slutlig avkastning. Denna bok handlar om kvalitet i de urvals-, analys- och finansieringssteg vars kvalitet avgör om skötsel- och exithantering alls kan ge bra resultat. De täcker de mest avkastningskritiska kedjelänkarna som efter objektfångst avgörs av förfiltrerings- och filtreringstegen och därefter av analys av affärscaset, s.k. due diligence och design av investeringscaset. I samtliga steg behövs framsynta experter. Balansen mellan expertens framsynthet och analysskicklighet behöver vila på en systematiserad ansats som är på sätt och vis obruten till sina kvaliteter. Boken visar ett analytiskt ramverk för detta och involverar bedömningar av sannolikhet för s.k. avgränsade verkligheter som är typiska för återkommande högavkastande venturekapitalister. Boken visar hur de förstas stegens, tidseffektiva kedjelänkar kan organiseras så att de skapar förutsättningar för hög urvalsproduktivitet när det är dags för djup analys och skicklig finansiell design.Boken är en vidareutveckling av de tankemodeller som introducerades i författarens Best Practice Venture Capital till praktiskt användbara tankemodeller som har testats ut i Stoafs (Stockholms Affärsänglars) andra fond parallellt med en omfattande utbildning och praktisering på affärsfall av Stoafs s.k. kompetenspartners. Omfattningen av lärandet återspeglas också i denna boks lista på specialiserade begrepp, varav en hel del bygger på Silicon Valleys språkbruk.

031 950 64 64 Fax 031 950 64 60 [email protected] Träffsäkra investeringar i startups: Stegvisa objekturval, Due Diligence, investeringsdesign (Swedish Edition) eBook: Ohlsson, Lennart: Amazon.de: Kindle-Shop NY BOK: TRÄFFSÄKRA INVESTERINGAR I STARTUPS Nyckeln till att välja ut attraktiva startups och sedan om ett antal år få en väl riskkompenserad avkastning är att ha hög kvalitet i alla steg i den process som startar med objektgenerering och slutar med exit. I den nya boken "Träffsäkra investeringar i startups" visar Lennart Ohlsson, Lennart: Träffsäkra investeringar i startups +49 (0) 541 / 40666 200.

Boken har 1 läsarrecension. Pris: 689 kr. häftad, 2018.

RELATERADE BÖKOR