Butiken, sortimentet och kampanjerna - En bok om ekonomisk uppföljning

Butiken, sortimentet och kampanjerna - En bok om ekonomisk uppföljning - Mikael Hernant | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mikael Hernant
DIMENSIONERA
4,66 MB
FILNAMN
Butiken, sortimentet och kampanjerna - En bok om ekonomisk uppföljning.pdf
ISBN
4108703447738

BESKRIVNING

Butiken, sortimentet och kampanjerna handlar om uppföljning av det ekonomiska resultatet i olika delar av en butikskedjas verksamhet. Den övergripande frågeställningen som bokens författare adresserar är: Vilka åtgärder skall vidtas var någonstans i företaget, och i vilken ordning skall åtgärderna vidtas?I Butiken, sortimentet och kampanjerna visar författaren hur olika aspekter av denna frågeställning kan besvaras genom användandet av olika ekonomiska nyckeltal och modeller. På ett systematiskt och pedagogiskt sätt visas hur företagsledningen kan följa upp det ekonomiska resultatet i butikerna (som helhet), butikernas sortimentavdelningar, butikernas produkter, och butikernas kampanjer. Boken omfattar en beskrivning av tidigare forskning samt förslag till instrument och arbetsmetoder som kan användas praktiskt för att ge svar på den övergripande frågeställningen. Genom en kombination av såväl förankring i vetenskaplig forskning, som praktiska rekommendationer riktar sig boken både till ansvariga inom i detaljhandeln och till högskolestudenter.

Skickas inom 1-3 vardagar. Köp boken Butiken, sortimentet och kampanjerna - En bok om ekonomisk uppföljning av Mikael Hernant (ISBN 9789144097473) hos Adlibris.

| Adlibris Reklam i butik är ett läromedel som kan användas bl a på gymnasiets Handels- och administrationsprogram i den nya kursen Praktisk marknadsföring C, vars kursplan är identisk med kursen Reklam i butik. Boken förmedlar ett synsätt och ett arbetssätt som innebär att alla som har en relation till butiken - personal, kunder, leverantörer - samverkar mot ett gemensamt mål. Pris: 159 kr.

RELATERADE BÖKOR