Skoljuridik och myndighetsutövning : några rättsvetenskapliga uppsatser om skolan

Skoljuridik och myndighetsutövning : några rättsvetenskapliga uppsatser om skolan - Lars Bejstam, Hans Eklund, Victoria Enkvist, Anna Gustafsson, Olle Lundin, Gustaf Wall | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lars Bejstam, Hans Eklund, Victoria Enkvist, Anna Gustafsson, Olle Lundin, Gustaf Wall
DIMENSIONERA
10,29 MB
FILNAMN
Skoljuridik och myndighetsutövning : några rättsvetenskapliga uppsatser om skolan.pdf
ISBN
3026699900207

BESKRIVNING

Denna bok riktar sig främst till rektorer som deltar i den första delkursen ”Skoljuridik och myndighetsutövning” på det statliga Rektorsprogrammet. Boken består av ett antal rättsvetenskapliga uppsatser valda utifrån innehållet i denna kurs. Förhoppningen är att boken kan tjäna som fördjupning i skoljuridik både inom och utom Rektorsprogrammet och som inspiration i övrigt inom skolväsendet. Författarna är verksamma vid Uppsala och Göteborgs universitet och har mångårig erfarenhet av undervisning på kursen Skoljuridik och myndighetsutövning.

Iustus. Denna bok riktar sig främst till rektorer som deltar i den första delkursen "Skoljuridik och myndighetsutövning" på det statliga Rektorsprogrammet.

3 skoljuridik och myndighetsutövning, lärande och ledarskap. ...

RELATERADE BÖKOR