Finansiell informationsgivning : kunskap för Swedsecs licensiering

Finansiell informationsgivning : kunskap för Swedsecs licensiering - Gabriel Oxenstierna | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Gabriel Oxenstierna
DIMENSIONERA
10,64 MB
FILNAMN
Finansiell informationsgivning : kunskap för Swedsecs licensiering.pdf
ISBN
5916770210743

BESKRIVNING

Boken Finansiell informationsgivning är framtagen för att passa de som i finansbranschen arbetar med informationsgivning inom placeringsområdet. Det är exempelvis personal inom kassa/kundtjänst, på kundcenter, telefonbanker etc. som ger finansiell information till privatkunder eller mindre företagskunder, men där arbetsuppgifterna endast omfattar informationsgivning, inte rådgivning.De som arbetar kundorienterat i finansbranschen måste ha goda kunskaper och vara kompetenta. I det formella regelverket ställs också explicita krav på kunskap och kompetens. Boken är särskilt framtagen för att ge dessa kunskaper och täcker de krav som ställs i Swedsecs licensieringstest för informationsgivare.Boken ger vissa insikter inom makroekonomi och grundläggande finansiell ekonomi. Den behandlar en mängd olika typer av värdepapper, deras viktigaste kännetecken, egenskaper och risker samt hur de hanteras och omsätts. Den ger också goda kunskaper om lagar och regler runt finansmarknaderna.Till Finansiell informationsgivning hör en digital version av boken. Instruktioner för hur du kommer åt det digitala materialet finns på omslagets insida.

Skickas inom 1-3 vardagar. Köp Specialister på värdepappersmarknaden : kunskap för SwedSecs licensiering av Gabriel Oxenstierna, Mattias Anjou på Bokus.com.

Finansiell informationsgivning — Kunskap för Swedsecs licensiering. Oxenstierna Gabriel.

RELATERADE BÖKOR