Civilrättens grunder

Civilrättens grunder - Torgny Håstad, Erika P Björkdahl, Margareta Brattström, Laila Zackariasson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Torgny Håstad, Erika P Björkdahl, Margareta Brattström, Laila Zackariasson
DIMENSIONERA
6,23 MB
FILNAMN
Civilrättens grunder.pdf
ISBN
5501472974542

BESKRIVNING

Civilrätten rör relationer mellan enskilda personer. Rättsområdet innefattar frågor som aktualiseras dagligen i handeln, i affärslivet, på arbetsplatsen, i familjerelationer och så vidare.I boken Civilrättens grunder behandlas hela civilrätten, alltså personrätt, avtalsrätt, köprätt, annan förmögenhetsrätt, skadeståndsrätt, familjerätt, arvs- och testamentsrätt, associationsrätt, arbetsrätt och immaterialrätt.Civilrättens grunder passar som kursbok på introducerande nivå för bland annat ekonomer, jurister och socionomer men även på andra utbildningar och kurser där det är av vikt att känna till grundläggande principer på civilrättens område. Boken kan med fördel användas även av den som i sitt arbete eller i privatlivet behöver ha kännedom om väsentliga regler inom civilrätten.

... På grund av det rådande läget kommer examinationen ske i form av en hemtentamen samt obligatoriskt aktivt deltagande vid fem av sju seminarietillfällen via distansverktyget Zoom. Civilrätt.

Det där är en grund anklagelse som inte har med någonting att göra.; subst. Husets grund ska gjutas i betong.; Gör ditt bästa och var snäll är Russell Howards grund här i livet.; Det är en mycket problematisk grund för att ... 2016 (Swedish) Book (Other academic) Place, publisher, year, edition, pages Uppsala: Iustus förlag, 2016, 1.

RELATERADE BÖKOR