Innovativ rekrytering : Strategier som förenklar, effektiviserar och inspir

Innovativ rekrytering : Strategier som förenklar, effektiviserar och inspir - Thomas Eklöf, Nils Hallén | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Thomas Eklöf, Nils Hallén
DIMENSIONERA
9,94 MB
FILNAMN
Innovativ rekrytering : Strategier som förenklar, effektiviserar och inspir.pdf
ISBN
7790429090796

BESKRIVNING

Hur kan du som chef attrahera nya medarbetare och få talangerna att stanna kvar? Vad är egentligen employerbranding? Vilken funktion fyller personligt brev, cv och personlighetstester i dagens arbetsliv?Denna bok ger nya perspektiv på rekrytering. Författarna visar hur du kan utmana traditionella metoder genom att förbättra eller förkasta moment utifrån vad du faktiskt behöver ta reda på. Bland annat berättar de hur du på ett tillförlitligt sätt kan bedöma en kandidats framtida arbetsprestation och vad som gör en organisation attraktiv att arbeta för. De ger dig även en inblick i framtiden, där ny teknik och artificiell intelligens kommer att revolutionera rekryteringsprocessen.Sammantaget får du kunskap och konkreta verktyg som ger fler träffsäkra rekryteringar, oavsett om du är verksam i en ideell organisation eller i ett globalt företag. Innovativ rekrytering riktar sig främst till dig som är rekryterandechef, men är även användbar för hr-personal och rekryteringskonsulter.

Innovativ rekrytering riktar sig främst till dig som är rekryterande chef, men är även användbar för hr-personal och rekryteringskonsulter. Hur kan du som chef attrahera nya medarbetare - och få talangerna att stanna kvar? ... cv och personlighetstester i dagens arbetsliv Denna bok ger nya perspektiv på rekrytering.

Författarna visar hur du kan utmana traditionella metoder genom att för Innovativ rekrytering: Strategier som förenklar, effektiviserar och inspi (E-bok, 2018) Många organisationer behöver utmana traditionella sätt att rekrytera för att få bättre resultat och stärkt varumärke. Det anser rekryteringsexperterna Nils Hallén och Thomas Eklöf som skrivit Innovativ rekrytering - Strategier som förenklar, effektiviserar och inspirerar.

RELATERADE BÖKOR