Arbetsrätt : handbok för chefer

Arbetsrätt : handbok för chefer - Georg Frick | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Georg Frick
DIMENSIONERA
7,94 MB
FILNAMN
Arbetsrätt : handbok för chefer.pdf
ISBN
1866419426844

BESKRIVNING

Det finns mycket skrivet om arbetsrätt. Det mesta vänder sig till jurister, studenter eller specialister. Men den här boken är skriven för dem som i praktiken utövar arbetsrätten – cheferna. Det är de som dagligen ställs inför arbetsrättsliga frågor att svara på och/eller lösa.Här förklaras lagarna systematiskt och på ett enkelt sätt. Boken kan användas som uppslagsbok eller och som praktisk handbok i chefens dagliga arbete med personal- och arbetsrättsfrågor.Boken innehåller en genomgång av de viktigaste lagarna som rör arbetsrätten. Här finns även annat som chefen behöver känna känns till såsom regler för arbetstider, lagar för ledighet vid studier samt vad som gäller vid rekrytering, tidsbegränsade anställningar och avslut av anställningar.Detta är den fjärde omarbetade upplagan baserad på de senaste lagändringarna på området, till exempel nya regler om slopad LAS-ålder, uppsägningsmöjlighet för arbetstagare som fyllt 68 år och GDPR.

Det mesta vänder sig till jurister, studenter eller specialister. Men den här boken är skri ven för dem som i praktiken utövar arbetsrätten - cheferna.

Köp Arbetsrätt : handbok för chefer av Georg Frick på Bokus.com. Pris: 302 kr. Häftad, 2012.

RELATERADE BÖKOR