Styrelsearbete i bostadsrättsföreningar

Styrelsearbete i bostadsrättsföreningar - Björn Lundén | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Björn Lundén
DIMENSIONERA
11,37 MB
FILNAMN
Styrelsearbete i bostadsrättsföreningar.pdf
ISBN
6042010526337

BESKRIVNING

STYRELSEARBETE I BOSTADSRÄTTSFÖRENINGAR handlar om hur det praktiska styrelse­arbetet sköts på bästa sätt. Tonvikten ligger på juridiska frågor om t ex ledamöternas ­ansvar och om vilka bestämmelser som gäller för just bostadsrättsföreningar. Du får även praktiska tips om bl a mötesteknik, protokoll och ­kallelser.

Gå vår webbaserade utbildning i styrelsekunskap - skräddarsydd för bostadsrättsföreningar. Pris: 329 kr. Häftad, 2020.

| Adlibris Styrelsearbete i bostadsrättsföreningar. Trots att föreningar ofta hanterar större summor pengar än ett aktiebolag är det många ledamöter som saknar rätt kompetens för att leda ett effektivt och långsiktigt styrelsearbete för sin bostadsrättsförening. Styrelsearbete i bostadsrättsföreningar, juridik - Webinarium.

RELATERADE BÖKOR