Kommersiella entreprenadavtal i praktiken

Kommersiella entreprenadavtal i praktiken - Robert Deli | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Robert Deli
DIMENSIONERA
12,44 MB
FILNAMN
Kommersiella entreprenadavtal i praktiken.pdf
ISBN
9231499814512

BESKRIVNING

Kommersiella entreprenadavtal i praktiken beskriver innehållet i och tillämpningen av entreprenadjuridiken ur ett praktiskt perspektiv. Standardavtalen AB 04 och ABT 06 har en central plats i denna beskrivning. Även standardavtalet ABK 09 och praktiska frågeställningar avseende konsultavtal får betydande utrymme. Också småhusentreprenader berörs.I boken belyses ett flertal av de juridiska områden som har stor praktisk betydelse för parterna i ett entreprenadavtal. Boken är skriven för såväl jurister som andra verksamma inom byggbranschen.

Standardavtalen AB 04 och ABT 06 har en central plats i denna beskrivning. Även standardavtalet ABK 09 och praktiska frågeställningar avseende konsultavtal får betydande utrymme. Kommersiella entreprenadavtal i praktiken beskriver innehållet i och tillämpningen av entreprenadjuridiken ur ett praktiskt perspektiv.

Felansvarets avgränsning i tiden 92 15.3. Avhjälpande 93 15.4.

RELATERADE BÖKOR