Sex Sigma - Resultatorienterat förbättringsarbete

Sex Sigma - Resultatorienterat förbättringsarbete - Lars Sörqvist, Folke Höglund | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lars Sörqvist, Folke Höglund
DIMENSIONERA
3,89 MB
FILNAMN
Sex Sigma - Resultatorienterat förbättringsarbete.pdf
ISBN
6035612063176

BESKRIVNING

Resultatorienterat förbättringsarbete som ger ökad lönsamhet och nöjdare kunder vid produktion av varor och tjänster?.Sex Sigma har blivit det populäraste angreppssättet för förbättringsarbete och problemlösning ? i de flesta länder. Företag och andra organisationer i många olika branscher tillämpar idag Sex Sigma. Inom bl.a. tillverkningsindustri, sjukvård, bank och finans, läkemedelsindustri, transportbranschen och livsmedelsindustrin har konceptet mycket stor spridning. Både stora och små organisationer har med framgång valt Sex Sigma.Sex Sigma är ett strukturerat faktabaserat förbättringskoncept. Som grund införs en infra­struktur för förbättringar med tydliga roller. Berörda individer ges omfattande kompetens gällande både enkel och avancerad problemlösningsmetodik. En systematisk modell bestående av fem faser (Definiera-Mäta-Analysera-Förbättra-Styra) utgör basen för de förbättringsprojekt som drivs. Sex Sigma kännetecknas dessutom av ett mycket starkt och engagerat ledarskap.Syftet med denna bok är att ge läsaren förståelse för vad Sex Sigma är, hur de arbetssätt som Sex Sigma baseras på fungerar och hur ett program för Sex Sigma kan implementeras i en verksamhet. I boken beskrivs även de roller och kompetenser som ingår i ett Sex Sigma­program.Boken grundar sig på författarnas mångåriga erfarenhet gällande Sex Sigma och förbättringsarbete, erfarenheter från en mängd olika företag samt forskning bedriven vid Kungliga Tekniska Högskolan. Läsaren får i boken även följa hur SKF infört och utvecklat Sex Sigma till ett av de mest ambitiösa och välfungerande Sex Sigma-programmen.I denna nya utgåva har främst de delar som berör Lean och kopplingen mellan Lean och Sex Sigma fördjupats.

Finns i lager, 803 kr. Information från förlaget .

Till din hjälp har du den effektiva projekthanterings-modellen DMAIC med tillhörande verktygslåda. Resultatorienterat förbättringsarbete som ger ökad lönsamhet och nöjdare kunder vid produktion av varor och tjänster Sex Sigma har blivit det populäraste angreppssättet för ... Allt om författaren Lars Sörqvist. Populära böcker av Lars Sörqvist är Sex Sigma - Resultatorienterat förbättringsarbete, Lean : processutveckling med fokus på kundvärde och effektiva flöden och Sex Sigma : resultatorienterat förbättringsarbete som ger ökad lönsamhet och nöjdare kunder vid produktion av varor och tjänster. Bra val.

RELATERADE BÖKOR