Anskaffa och implementera affärssystem

Anskaffa och implementera affärssystem - Mirka Kans | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mirka Kans
DIMENSIONERA
4,21 MB
FILNAMN
Anskaffa och implementera affärssystem.pdf
ISBN
5508595550624

BESKRIVNING

Att anskaffa och implementera ett nytt affärssystem är en komplex process. Dessutom sker det så sällan inom företag och organisationer att man inte kan förlita sig på tidigare erfarenheter, rutiner och kompetens. En framgångsrik anskaffning, implementering och sedermera förvaltning kräver noggranna förberedelser och tidigt formulerade krav med förankring i kärnverksamheten.Denna bok beskriver anskaffningsprocessen steg för steg, från förstudie och behovsidentifiering till implementering. I bokens avslutande del finns fördjupningar inom exempelvis effektmätning, kravspecifikation och upprättande av avtal. Författaren beskriver även en anskaffnings- och implementeringsprocess som gick snett – för analys, diskussion och lärdomar.Anskaffa och implementera affärssystem vänder sig till studerande på högskoleutbildningar inom ekonomi, IT-management, systemvetenskap och industriell ekonomi. Den är även tänkt för yrkesverksamma som deltar i affärssystemanskaffningsprojekt.

Dessutom sker det så sällan inom företag och organisationer att man inte kan förlita sig på tidigare erfarenheter, rutiner och kompetens. Anskaffa och implementera affärssystem (Danskt band) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 4 butiker SPARA på ditt inköp nu! Att anskaffa och implementera ett nytt affärssystem är en komplex process. Dessutom sker det så sällan inom företag och organisationer att man inte kan förlita sig på tidigare erfarenheter, rutiner och kompetens.

Vilket affärssystem som väljs kan ha stor betydelse för en kunds verksamhet lång tid framöver. Vikt kommer att läggas vid metoder för hur kunderna ska välja ... Att införa ett affärssystem - och en lösning för ERP - har många fördelar.

RELATERADE BÖKOR