Juridikens termer

Juridikens termer - Torbjörn Andersson, Jane Reichel, Mattias Dahlberg, Joel Samuelsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Torbjörn Andersson, Jane Reichel, Mattias Dahlberg, Joel Samuelsson
DIMENSIONERA
7,15 MB
FILNAMN
Juridikens termer.pdf
ISBN
4960988442324

BESKRIVNING

Juridikens termer är ett klassiskt uppslagsverk som kortfattat förklarar centrala juridiska termer.Läs merBoken är sedan många år ett värdefullt hjälpmedel för verksamma jurister och studerande samt för alla andra som kommer i kontakt med frågor av juridisk natur.I denna 10:e reviderade upplaga består författarkretsen av professorerna Torbjörn Andersson, Mattias Dahlberg, Jane Reichel och docent Joel Samuelsson. Andersson har huvudansvaret för processrätt, exekutionsrätt och internationell privaträtt, Dahlberg för skatterätt och straffrätt, Reichel för offentlig rätt och folkrätt samt Samuelsson för civilrätt. Den slutliga genomgången och stiliseringen har företagits av författarna gemensamt.

Lediga jobb; Om Liber; Event; Nyhetsbrev; Kontakt och kundservice Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom juridikens termer Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag. Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans.

För att en lag skall vara tillämplig krävs att något eller alla dessa villkor är uppfyllda. Dessa villkor kallas rekvisit.

RELATERADE BÖKOR