Ge kunden en positiv chock - Kundservice i världsklass

Ge kunden en positiv chock - Kundservice i världsklass - PG Wettsjö | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
PG Wettsjö
DIMENSIONERA
10,34 MB
FILNAMN
Ge kunden en positiv chock - Kundservice i världsklass.pdf
ISBN
2265474134632

BESKRIVNING

Möter du kunder i ditt jobb? Ja, då är den här boken ett måste, för här får du tips, råd och idéer om hur du får nöjda, eller ännu hellre, imponerade kunder.• Du får veta vad som får kunden att vilja komma tillbaka till dig och ditt företag.• Du får tips om hur du får ett gott rykte bland kunderna.Detta är två av de viktigaste ingredienserna för att bli en stark aktör på marknaden. Det gör dig inte bara mer attraktiv för kunderna, utan gör det också svårare för dina konkurrenter. Teorier varvas med exempel och konkreta tips, vilket gör boken både lättläst och i högsta grad praktiskt användbar.PG Wettsjö är utbildare och föreläsare inom områdena kundservice, försäljning, kommunikation och presentation.

Tror precis som du skriver att om man verkligen behöver/vill ha hjälp och support så måste man också tillåta det fullt ut. Ge kunden en positiv chock EQP Förlag 1 januari 2012. Kundservice i världsklass.Möter du kunder i ditt jobb? Ja, då är den här boken ett måste, för här får du tips, ... Allt ger i slutändan en bättre kundupplevelse.

Kursen ger dig verktyg för att bygga upp och underhålla ömsesidigt fördelaktiga kundrelationer. Ett kundbemötande i världsklass är att ge kunden vad den vill ha innan den vet det själv. ...

RELATERADE BÖKOR