Chefen som coach : en praktisk handbok i det nya ledarskapet

Chefen som coach : en praktisk handbok i det nya ledarskapet - Søren Holm, Lena Sobel | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Søren Holm, Lena Sobel
DIMENSIONERA
4,74 MB
FILNAMN
Chefen som coach : en praktisk handbok i det nya ledarskapet.pdf
ISBN
9579444336895

BESKRIVNING

Populär bok - i ny uppdaterad upplaga! Boken innehåller allt du som chef behöver veta för att coacha dina medarbetare. Du får konkreta råd, modeller och verktyg som hjälper dig att bli en bättre chef genom att skapa tillit och hjälpa dina medarbetare att utvecklas. Här finns också ett unikt träningsprogram där du steg för steg kan öva upp din coachningsförmåga. Boken utkom första gången 2013 och har nu uppdaterats mot den senaste utvecklingen inom coachning och ledarskap.Om författarnaLena Sobel är civilingenjör och certifierad coach. Sedan många år arbetar hon med att utveckla ledare, team och arbetsflöden.Søren Holm är beteendevetare och certifierad coach. Som en av en av Sveriges första coacher har han lång erfarenhet av att utveckla team samt utbilda chefer i coachande ledarskap.

Du får reda på: vad coaching innebär för en chef; när man ska coacha - och inte; vad man pratar om Chefen som coach : en praktisk handbok i det nya ledarskapet / Lena Sobel, Søren Holm. Sobel, Lena, 1959- (författare) Holm, Søren, 1957- (författare) ISBN 9789147104987 1.

Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom chefen som coach : en praktisk handbok i det nya ledarskapet Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag.

RELATERADE BÖKOR