Tvistemålsprocessen II : en handledning för huvudförhandlingen

Tvistemålsprocessen II : en handledning för huvudförhandlingen - Thore Brolin, Magnus Widebeck, Åke Rehnström, Fanny Gleiss Wilborg | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Thore Brolin, Magnus Widebeck, Åke Rehnström, Fanny Gleiss Wilborg
DIMENSIONERA
3,88 MB
FILNAMN
Tvistemålsprocessen II : en handledning för huvudförhandlingen.pdf
ISBN
9422312202181

BESKRIVNING

TVISTEMÅLSPROCESSEN II. En handledningen för huvudförhandlingen går i detalj igenom huvudförhandlingen från planering av förhandlingen till meddelande av dom. Här finns praktiska synpunkter på de regler som styr domstolens och parternas agerande under denna fas av processen samt reglerna om rättegångskostnader.Tvistemålsprocessen II innehåller ett flertal belysande exempel och återger i stor utsträckning innehållet i förarbetena. Den är oumbärlig för alla som kommer i kontakt med tvistemålsprocesser i egenskap av part, ombud eller domare.Tvistemålsprocessen II kompletteras av Tvistemålsprocessen I. En handledning för förberedelsen, av samma författare.THORE BROLIN är f.d. rådman vid Stockholms tingsrättÅKE REHNSTRÖM var lagman vid Nacka tingsrättMAGNUS WIDEBECK är lagman vid Nyköpings tingsrättFANNY GLEISS WILBORG är chefsrådman vid Södertörns tingsrätt

Här finns praktiska synpunkter på de regler som styr domstolens och parternas ... Tvistemålsprocessen. 1, En handledning för förberedelsen Thore Brolin (Häftad) Tipsa en vän 260 kr Tillfälligt slut.

Kursledarna är även författare till Tvistemålsprocessen II - En handledning för huvudförhandlingen, som ingår i kursdokumentationen. Vid samtidig bokning av alla tre tvistemålskurserna erhålles 10% ... TVISTEMÅLSPROCESSEN II.

RELATERADE BÖKOR