Introduktion till straffrätten

Introduktion till straffrätten - Suzanne Wennberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Suzanne Wennberg
DIMENSIONERA
9,80 MB
FILNAMN
Introduktion till straffrätten.pdf
ISBN
8963304714504

BESKRIVNING

Introduktion till straffrätten är en lärobok som vänder sig till läsare som helt saknar förkunskaper i straffrätt. I denna bok ges en översiktlig framställning av väsentliga delar av straffrätten samt, i viss mån, straffprocessrätten.Läsaren får stifta bekantskap med vissa straffrättsliga termer och begrepp samt introduceras i sättet att läsa och tolka lagbestämmelser i straffrätten.I denna upplaga har lagändringar beaktats fram till den 1 augusti 2019.

I denna bok ges en översiktlig framställning av väsentliga delar av straffrätten samt, i viss mån, straffprocessrätten. Länk till startsidan. Länk till Täby Kommuns webbplats.

Läsaren får stifta bekantskap med vissa straffrättsliga termer... Introduktion till straffrätten. av Suzanne Wennberg (Bok) 2017, Svenska, För vuxna Ämne: Brott, Juridik, Processrätt, Rättsvetenskap, Straffrätt, Upphov: ...

RELATERADE BÖKOR