Skatt på skog : enskild näringsverksamhet

Skatt på skog : enskild näringsverksamhet - Jan Antonson, Katarina Bartels, Urban Rydin | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jan Antonson, Katarina Bartels, Urban Rydin
DIMENSIONERA
11,21 MB
FILNAMN
Skatt på skog : enskild näringsverksamhet.pdf
ISBN
4723377612291

BESKRIVNING

Skatt på skog behandlar ingående de mycket gynnsamma men komplicerade skattereglerna för skogsägare och därmed också för samtliga enskilda näringsidkare. Exempel, ca 500 rättsfall från Högsta förvaltningsdomstolen, Skatterättsnämnden och de olika kammarrätterna och författarnas egna tolkningar i svåra lagtolkningsfrågor kompletterar framställningen.Rätt tillämpade regler medför låga skatter, men det viktigaste är inte att få så låg skatt som möjligt utan att betala ”rätt skatt”. Pusselbitarna och hur man ska pussla rätt behandlas utförligt i boken. I denna upplaga finns ett nytt kapitel om driftsaktiebolag, och kapitlet om överlåtelser och generationsskifte har kraftigt utökats.I ett särskilt kapitel finns författarnas skatteplaneringstips, med många värdefulla råd, bl.a. om hur man med hjälp av omprövningsmöjligheterna kan få än mer gynnsamt skatteutfall några år efter det aktuella beskattningsåret. Skogsägarens sociala förmåner tas också upp och diskuteras.Författarnas långa erfarenhet av skogsbeskattningsfrågor gör att boken tar upp det mesta som är värt att veta om reglerna. Genom deras eget ägande av skog har de flesta vardagliga frågeställningar beaktats, vilket gör boken mycket praktisk.Skatt på skog vänder sig till alla som äger skog eller i övrigt driver enskild näringsverksamhet, rådgivare i skogliga och andra skattefrågor för småföretag, redovisningskonsulter och revisorer.JAN ANTONSON är ansvarig för skattefrågor i konsult- och utbildningsföretaget Applekulla Gård AB.KATARINA BARTELS är skattejurist med mångårig erfarenhet av rådgivning till skogsägare och andra enskilda näringsidkare.URBAN RYDIN är jur.dr. och skatteansvarig vid Lantbrukarnas Riksförbund, LRF.

Underskottet dras av i inkomstslaget kapital det följande beskattningsåret men får fördelas på det året och de två därefter följande åren. ...

Men se upp. Skatt på skog enskild näringsverksamhet : skogsbeskattningshandboken : intäkter, kostnader, räntefördelning, expansionsfond, betalningsplan, reser ... Söker du efter "Skatt på skog : enskild näringsverksamhet" av Jan Antonson? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan. Efterfrågan på skog i Sverige är stor, men utbudet på den öppna marknaden är litet.

RELATERADE BÖKOR