Det innovativa mentorskapet

Det innovativa mentorskapet - Heléne Thomsson, Günther Hiltmann | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Heléne Thomsson, Günther Hiltmann
DIMENSIONERA
10,85 MB
FILNAMN
Det innovativa mentorskapet.pdf
ISBN
9696400729504

BESKRIVNING

Är du mentor och vill vässa din förmåga att nå resultat? Eller har du just accepterat ett mentoruppdrag och funderar på vad du egentligen har givit dig in på? Oavsett vilket är det här en bok just för dig. Det moderna mentorskapet handlar om samtal mellan två personer med olika erfarenheter och ofta olika bakgrund, men med en gemensam strävan: att utveckla en verksamhet genom att utveckla en individ. Mentorns drivkraft består av tillfredsställelsen i att kunna bidra till och påverka en utvecklingsprocess.I Det innovativa mentorskapet delar Heléne Thomsson och Gunther Hiltmann med sig av sina erfarenheter av mentorskap som en motor för utveckling. Boken innehåller det den moderna mentorn behöver förstå och behärska, oavsett om verksamheten sker i privat eller offentlig sektor. I boken förklaras psykologin bakom utvecklande mentorsamtal, här ges också konkreta tips och modeller att använda för att utveckla individer, verksamheter och affärer. Lättbegriplig teori varvas med exempel ur verkligheten och bildar en oumbärlig guidebok för den som vill vara en innovativ mentor.HELÉNE THOMSSON är fil dr i psykologi. Hon har sin bakgrund som forskare i organisationspsykologi och är idag främst verksam som organisationskonsult.GÜNTHER HILTMANN är civilekonom och arbetar idag som konsult med affärs- och verksamhetsutveckling.

Roos & Tegnér förlag 2015. Klicka här för att komma till bokens egen hemsida.

Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Luvtröja herrtröja - Sweatshirts - En lös varm klädsel, vanligtvis tillverkad av tjock stretchig bomull, som täcker övre delen av din kropp och dina armar.

RELATERADE BÖKOR