Projektledarskap

Projektledarskap - Torbjörn Wenell | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Torbjörn Wenell
DIMENSIONERA
7,35 MB
FILNAMN
Projektledarskap.pdf
ISBN
8562842579274

BESKRIVNING

Projektledarskap ger exempel på hur personlig och variationsrik projektledning kan vara, och hur ledningen måste anpassas till projektets karaktär, förutsättningar och miljö. Boken ger en helhetssyn på projekt och kan användas på flertalet utbildningar i projektledning eller som vägledning och inspiration för erfarna projektledare.

Ring oss på +46 8 545 700 90 eller fyll i formuläret så ringer vi dig. Namn * Telefonnummer. Inspiration.

Agil projektledning blev officiellt känt redan 2001. Har du kunskap inom Agile ... I "Projektledarskap" har Torbjörn Wenell samlat intervjuer med dem som utnämnts till Årets Projektledare (utses sedan 1994 av Svenska ProjektAkademien) samt reflektioner, analyser och erfarenheter av det framgångsrika projektets och projektledarskapets komponenter. Utbildare.

RELATERADE BÖKOR