Bang for the buck : kommunikation som skapar resultat

Bang for the buck : kommunikation som skapar resultat - Erik Modig | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Erik Modig
DIMENSIONERA
6,97 MB
FILNAMN
Bang for the buck : kommunikation som skapar resultat.pdf
ISBN
9735253074873

BESKRIVNING

Baksidestext: Många hävdar att gammelmedias tid är förbi och att digitala kanaler är framtiden. Är det så? Svaret finns i förståelsen om vilka marknadsföringsinvesteringar det är som ger mest effekt. Frågan är hur vi jämför sälj med varumärkesbyggande utan att jämföra äpplen och päron. I Bang for the buck får läsaren en guidning i det som alltid kommer att vara gemensamt för alla kanaler kundens hjärna. Det är först när alla mätvärden kan bilda en helhet som de kan jämföras och ge oss insikter om vad varje enskilt varumärke bör satsa på. Författaren Erik Modig presenterar i boken sin modell Påverkansmatrisen, som är ett verktyg för ledning, kommunikations-, marknads- och säljavdelningar för att kunna länka samman och optimera det dagliga arbetet. Kriget mellan hur vi förklarar och mäter effekten av marknadsföring har bara börjat. Bang for the buck och Påverkansmatrisen erbjuder ett verktyg för att förstå, utnyttja och vinna detta krig. Kolla in på www.bangforthebuck.comOmdömen om boken:"Jag har läst boken och bara älskar den, ääälskar! Har läst den två ggr och stressar vår VD att läsa den nu. Den känns självklar och heltäckande på ett sätt jag inte har hittat tidigare i litteraturen.""Boken är precis det jag letat efter, en smart (och snygg) överblick för att få uppslag till struktur, nya insikter och input!"

1150 kr Finns i lager PN jakt: Tidningen ges ut av nätverket Marknadscheferna. Den enda intresseorganisation som för samman alla marknadsförare, oavsett specialitet eller bransch. Sedan 1919 hjälper vi våra medlemmar att lyckas med sin marknadsföring.

Bevaka Bang for the buck : kommunikation som skapar resultat så får du ett mejl när boken går att köpa igen. 2017, Häftad. Köp boken Bang for the buck : kommunikation som skapar resultat hos oss! Reservation är inte möjlig på grund av den rådande situationen med coronaviruset.

RELATERADE BÖKOR